Others about dems

21. prosince 2010 v 20:34
Filmografia
Films
[2010] Camp Rock 2 - Mitchie Torres
[2009] Princess Protection Program - Rosalinda / Rosie
[2008] Camp Rock - Mitchie Torres

Serials
[2009 - 2010] Sonny with a Chance - Sonny Munroe
[2009] Welcome to Mollywood - Holli
[2008] Ugly Betty - Kelly
[2007] Just Jordan - Nicole
[2007] As the Bell Rings - Charlotte
[2007] Barney & Friends - Angela
[2006] Prison Break - Danielle Curtin

Celé meno: Demetria Devonne Lovato
Dátum narodenia: 20.8 1992
Miesto narodenia: Dallas, Texas
Farba vlasov: hnedá
Farba očí: hnedá
Znamenie: lev
Výška: 165 cm
Obľúbená speváčka: Kelly Clarkson
Obľúbený film: Donnie Darko
Obľúbený Šport: Surfing
Obľúbená farba: červená a čierna
Obľúbená pieseň: Born For This
Obľúbená pesnička od JB: Hollywood
Obľúbená kapela: Paramore
Obľúbené ovocie: pomaranče

-----------------------
Family

Matka, Dianna
Celé meno: Dianna Lovato 
Demi niekedy sprevádza na udalosti, TV show a ďalšie. Má veľmi dobrý vzťah so svojimi dcérami, chodia veľa krát na rodinné dovolenky:)

..

Otec, Patrick
Celé meno: Patrick Lovato
Vek: 57 rokov
Keď mala Demi dva roky, jej otec opustil rodinu. Túto skutočnosť Demi nevie do dnes prekonať.

..

Sestra, Dallas
Celé meno: Dallas Lovato
Vek: 22 rokov
Miluje hudbu, a dokonca vydala singel s názvom "I'M HOT". Dallas je často na osobných fotografiách s Demi.

..

Nevlastná sestra, Maddie
Celé meno: Madison De La Garza 
Vek: 7 rokov
Demi má veľmi rada svoju malú nevlastnú sestru. Tieto dve sú spolu veľmi často videné. V súčasnosti hrá Juanita Solis v seriáli 'Zúfalé manželky'. Pred niekoľkými mesiacmi sa objavil článok, o jej hmotnosti. Demi ju verejne obhajuje, a je vždy po jej boku.

..

Nevlastný otec, Eddie
Celé meno: Eddie De La Garza 
Demiiná mama je ženatá s Eddie. Takmer nikdy nieje videný na verejnosti. Má rodinný podnik s názvom DeLaGarza Entertainment.

..
..............................

.......................
Adresa
c/o CESD Talent Agency
10635 Santa Monica Blvd., Suite 130-35
Los Angeles, CA 90025
USA
................
disco

Albums
[2008] Don't Forget
[2009] Here We Go Again

Singles
[2008] Get Back                          Don't Forget
[2008] This is me                        Camp Rock Soundtrack
[2008] We Rock                          Camp Rock Soundtrack
[2008] Who Will I Be                  Camp Rock Soundtrack
[2008] That's How You Know     DisneyMania 6 / Princess DisneyMania
[2008] La la land                        Don't Forget
[2009] Don't Forget                    Don't Forget
[2009] Here We Go Again           Here We Go Again

Music Videos
[2008] Get Back
[2008] La la land
[2009] Send It On
[2009] Lo Que Soy
[2009] Don't Forget
[2009] One and The Same
[2009] Here We Go Again


 

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama