Candids(zopár)

13. února 2011 v 14:37


imagebam.com- imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
------
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com


imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
 



Others about dems

21. prosince 2010 v 20:34
Filmografia
Films
[2010] Camp Rock 2 - Mitchie Torres
[2009] Princess Protection Program - Rosalinda / Rosie
[2008] Camp Rock - Mitchie Torres

Serials
[2009 - 2010] Sonny with a Chance - Sonny Munroe
[2009] Welcome to Mollywood - Holli
[2008] Ugly Betty - Kelly
[2007] Just Jordan - Nicole
[2007] As the Bell Rings - Charlotte
[2007] Barney & Friends - Angela
[2006] Prison Break - Danielle Curtin

Celé meno: Demetria Devonne Lovato
Dátum narodenia: 20.8 1992
Miesto narodenia: Dallas, Texas
Farba vlasov: hnedá
Farba očí: hnedá
Znamenie: lev
Výška: 165 cm
Obľúbená speváčka: Kelly Clarkson
Obľúbený film: Donnie Darko
Obľúbený Šport: Surfing
Obľúbená farba: červená a čierna
Obľúbená pieseň: Born For This
Obľúbená pesnička od JB: Hollywood
Obľúbená kapela: Paramore
Obľúbené ovocie: pomaranče

-----------------------
Family

Matka, Dianna
Celé meno: Dianna Lovato 
Demi niekedy sprevádza na udalosti, TV show a ďalšie. Má veľmi dobrý vzťah so svojimi dcérami, chodia veľa krát na rodinné dovolenky:)

..

Otec, Patrick
Celé meno: Patrick Lovato
Vek: 57 rokov
Keď mala Demi dva roky, jej otec opustil rodinu. Túto skutočnosť Demi nevie do dnes prekonať.

..

Sestra, Dallas
Celé meno: Dallas Lovato
Vek: 22 rokov
Miluje hudbu, a dokonca vydala singel s názvom "I'M HOT". Dallas je často na osobných fotografiách s Demi.

..

Nevlastná sestra, Maddie
Celé meno: Madison De La Garza 
Vek: 7 rokov
Demi má veľmi rada svoju malú nevlastnú sestru. Tieto dve sú spolu veľmi často videné. V súčasnosti hrá Juanita Solis v seriáli 'Zúfalé manželky'. Pred niekoľkými mesiacmi sa objavil článok, o jej hmotnosti. Demi ju verejne obhajuje, a je vždy po jej boku.

..

Nevlastný otec, Eddie
Celé meno: Eddie De La Garza 
Demiiná mama je ženatá s Eddie. Takmer nikdy nieje videný na verejnosti. Má rodinný podnik s názvom DeLaGarza Entertainment.

..
..............................

.......................
Adresa
c/o CESD Talent Agency
10635 Santa Monica Blvd., Suite 130-35
Los Angeles, CA 90025
USA
................
disco

Albums
[2008] Don't Forget
[2009] Here We Go Again

Singles
[2008] Get Back                          Don't Forget
[2008] This is me                        Camp Rock Soundtrack
[2008] We Rock                          Camp Rock Soundtrack
[2008] Who Will I Be                  Camp Rock Soundtrack
[2008] That's How You Know     DisneyMania 6 / Princess DisneyMania
[2008] La la land                        Don't Forget
[2009] Don't Forget                    Don't Forget
[2009] Here We Go Again           Here We Go Again

Music Videos
[2008] Get Back
[2008] La la land
[2009] Send It On
[2009] Lo Que Soy
[2009] Don't Forget
[2009] One and The Same
[2009] Here We Go Again



Hello

17. října 2010 v 18:41 | Sunny*
Demi-rocks
ako ste si mohli všimúť vrátila som sa sem ..chcem aby to bol ten naj blog o demi:)začnem rokom 2010 a to hneď dnes:)ako prve pridám apearances idem ich ukladat





Kam dál